Goud en zilver tijdens 2e Voorwedstrijd

2e voorwedstrijd 5e divisie City Gymnastics

Op zondag 5 februari 2017 vond de 2e voorwedstrijd voor de 5e divisie turnsters en een Open Pre-Instap wedstrijd plaats in de SportXperience hal in Amsterdam. Hier deden Jasmijn van den Bosch, Astrid Kwakernaak (beiden senioren 5e divisie) en Yinthe Enting (Pre-Instap D2) voor City Gymnastics/Tonido aan mee. Alle drie de turnsters behaalde een top 5 notering!

 

In de ochtend ging pré-instapper Yinthe van start op haar aller eerste wedstrijd. Een nieuwe en spannende ervaring voor haar. Op het toestel brug zette zij uiteindelijk de hoogste score (14,80 punten) van de wedstrijd neer. In een drukbezet veld van ongeveer 20 deelnemers wist Yinthe een hele mooie 5e plek te behalen.

Op de laatste wedstrijd van de dag kwamen senioren turnsters Jasmijn en Astrid in actie. Zij turnden op alle vier de toestellen een solide oefening, en hebben zich beiden op verschillende onderdelen verbeterd ten opzichte van de 1e voorwedstrijd. Uiteindelijk mochten Jasmijn (47,30 punten) en Astrid (44,15 punten) respectievelijk het goud en zilver mee naar huis nemen! Daarmee hebben deze teamgenoten zich geplaatst voor het Regiokampioenschap op 9 april 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *