1, 2 & 3 voor Pre-Instappers!

Pre-instappers City Gymnastics

2x Goud, zilver en brons voor City Gymnastics/Tonido Pre-Instappers!

Vanaf het begin van dit seizoen zijn een aantal turnsters ingestroomd in de voorbereidingsgroep. De voorbereidingsgroep is bedoeld voor jonge turnsters (tussen de 5 en 8 jaar oud) die meerdere uurtjes in de week trainen richting de wedstrijdsport.

Om wedstrijdervaring op te doen deden een aantal pre-instappers (7/8 jaar) in maart mee aan de voorwedstrijd in de Wethouder Verheijhal in Amsterdam. Hoewel de grote hal indruk op de turnstertjes maakte, en er door de zenuwen hier en daar af en toe een foutje werd gemaakt, hebben ze allemaal heel netjes geturnd. Tijdens de prijsuitreiking mochten drie van onze turnsters een medaille in ontvangst nemen: Nica Bossers (goud), Sophia Wahba (zilver) en Lola Lauritsen (brons). Daarnaast hadden Jacky Koster (5e plaats) en Sarah Fleur (6e plaats) ook mooie plaatsen behaald en hadden deze vijf turnsters zich geplaatst voor de finale wedstrijd in april.

Tijdens de finale was het podium wederom bezet door onze turnsters, alleen dit keer een andere volgorde: Sophia Wahba (1e plaats), Nica Bossers (2e plaats) en Jacky Koster (3e plaats). We zijn trots op de vooruitgang die alle meiden hebben gemaakt!

Pre-instappers City Gymnastics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *