1e voorwedstrijden N3, D1, D2 & D3

City Gymnastics amsterdam instap D2

Instap D3 + Pupil 2 D2, 19 november 2017 (Amersfoort)

Op zondag 19 december vond de eerste voorwedstrijd in Amersfoort plaats. Amélie Vermeer, Noore Zwaal en Noor Kramer deden mee in niveau Instap D3. Voor deze meiden erg spannend, zo’n officiële wedstrijd, maar ze hebben het super gedaan. Ze behaalde respectievelijk een hele knappe 2e, 3e en 4e plaats. Lana Dourado kwam uit in de categorie Pupil 2 D2. Zij turnde vorig seizoen nog 1 uurtje per week bij de recreatie en is met grote sprongen vooruit gegaan. Zij eindigde op een 15e plaats.

Instap D3 City Gymnastics

Instap D1 & D2 + Pupil 1 D2, 26 november 2017 (Amersfoort)

Op zondag 26 december vond de tweede ‘eerste voorwedstrijd’ in Amersfoort plaats. Jacky Koster, Nica Bossers, Mackenzie Levant en Sarah Fleur gingen van start in het niveau Instap D2. Tegelijk turnde Sophia Wahba (Instap D1) in de andere baan haar wedstrijd. Hier en daar werden af en toe nog foutjes gemaakt, maar over het algemeen liet het vijftal mooi turnen zien. De instappers D2 eindigden in groot deelnemersveld respectievelijk op een 7e, 8e, 9e en 19e plaats. Sophia mocht met een 4e plaats een bronzen medaille mee naar huis nemen. Lua Helenklaken (Pupil 1 D2) was in de tweede ronde aan de beurt, zij heeft de afgelopen periode heel hard gewerkt tijdens de trainingen en dat wierp z’n vruchten af op de wedstrijdvloer. Ze turnde een hele stabiele wedstrijd en mocht met een 3e plaats het brons in ontvangst nemen.

Instap N3, 17 december 2017 (Amsterdam)

City Gymnastics turnster Somanie Culbard had op zondag 17 december haar aller eerste wedstrijd als instapper in de N3. Een hele grote stap voor haar, maar ze heeft zich goed staande weten te houden in dit niveau. Een 12e plaats en het 3e cijfer behaald met haar vloeroefening. Heel goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *